Resultaten voor restaurant de leurse hof leur

restaurant de leurse hof leur
Restaurant De Leurse Hof Startpagina Leur, Gelderland, Netherlands Menu, prijzen, beoordelingen van restaurant Facebook.
E-mailadres of telefoonnummer. Informatie en advertenties. Bekijk meer van Restaurant De Leurse Hof op Facebook. Nieuw account maken. Bekijk meer van Restaurant De Leurse Hof op Facebook. Nieuw account maken. Restaurant De Leurse Hof. Europees restaurant in Leur, Gelderland, Netherlands.
rijschool etten leur
Restaurant de Leurse Hof Genieten in de Heerlijkheid Leur.
Ons restaurant is gevestigd in een voormalige boerderij uit 1840. De boerderij kent een rijk verleden. Tijdens de operatie Market Garden in 1944 was het een belangrijke rustplaats voor de geallieerden. Leur ligt in het Land van Maas en Waal. Leur heeft haar karakter als landgoed goed weten te bewaren. Opvallend zijn de grote, statige lanen met prachtige eiken en beuken, waar u prachtige wandelingen en fietstochten kunt maken. Daarna kunt u heerlijk uitrusten en genieten van een goede maaltijd. Lees meer over onze historie. I n Leur. kan het allemaal. De Leurse Hof beschikt over diverse ruimtes voor kleine en grotere gezelschappen.
sleutelmaker etten leur
Restaurant De Leurse Hof te Leur Wijchen bedrijfsfilm YouTube.
Een gedenkplaat in het restaurant herinnert nog steeds aan deze periode. De Leurse Hof had ook een speciale functie tijdens de kermis: Aan de overkant van het pand moest een danstent de kermisvreugde mede verhogen en zo een aantrekkingskracht uitoefenen op de buurtdorpen. De laatste kermis in Leur dateert al weer van 1948.
rijschool etten leur
De Leurse Hof, Etten-Leur Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
We zijn eerder bij De Leurse Hof gaan eten en toen was deze aardig goed te noemen. Nu zijn we weer geweest, maar wat was dát een grote tegenvaller. Het enige dat goed was, was de bediening. Alhoewel ik drie keer moest vragen waar mijn. 28 juli 2016 beoordeeld via mobiele applicatie. Ambiance prima, jus d Orange prima. Frites is te vet. Schnitzel heel klein, champignons waarschijnlijk uit blik. Mayonaise op verzoek. Soep is redelijk, al met al moet dit restaurant het van de ligging hebben, het eten is niet best. Bedank Jan S. 17 juli 2016 beoordeeld. Leurde Hof te LEUR bij Wijchen.
bedrijfskleding etten leur
De Leurse hof in Leur Eet.nu.
op 10 september 2010. De Leurse hof is een modern en vlot restaurant in een klassieke boerderij in Leur. Naast een uitgebreide kaart is er ook een maandmenu met 6 voorgerechten, 6 hoofdgerechten en 6 toetjes voor ca. Dat is zeker niet te veel voor een smaakvolle maaltijd in een sfeervolle ambiance.
sleutelmaker etten leur
De Leurse Hof in Leur Menu, openingstijden, prijzen, adres van restaurant.
Restaurant in Leur /. De Leurse Hof in Leur. De Leurse Hof. Leurseweg 4 6615 AJ Leur Nederland Kaart. Schrijf een recensie. Is dit uw restaurant? Stuur dan foto's' van uw restaurant naar foto@iens.nl! Meer informatie over restaurant De Leurse Hof.
sleutelmaker etten leur
dinnersite banner.
sleutelmaker etten leur

Contacteer ons

de zaak etten leur restaurant
restaurant etten leur haven
restaurant de belhamel etten leur
restaurant etten leur belhamel
restaurant de burgemeester etten leur
restaurant in leur
restaurant de leurse hof leur
vergaderruimte huren rotterdam
vergaderruimte huren utrecht