Zoeken naar restaurant de leurse hof leur

restaurant de leurse hof leur
Restaurant de Leurse Hof Genieten in de Heerlijkheid Leur.
in de Leurse Hof. Met het hele gezin. Lekker genieten in Leur. De boerderij in de Heerlijkheid Leur waarin ons restaurant is gevestigd behoort tot het landgoed van familie Van Verschuer en is gebouwd rond 1840. Het pand heeft een rijke historie en heeft door de jaren heen vele bezoekers aangetrokken.
bedrijfskleding etten leur
dinnersite banner.
rijschool etten leur
Restaurant De Leurse Hof te Leur Wijchen bedrijfsfilm YouTube.
Tijdens operatie Market Garden in 1944 was de Heerlijkheid van Leur een rustplaats voor de geallieerden. Een gedenkplaat in het restaurant herinnert nog steeds aan deze periode. De Leurse Hof had ook een speciale functie tijdens de kermis: Aan de overkant van het pand moest een danstent de kermisvreugde mede verhogen en zo een aantrekkingskracht uitoefenen op de buurtdorpen.
sleutelmaker etten leur
De Leurse hof in Leur Eet.nu.
De Leurse hof is een modern en vlot restaurant in een klassieke boerderij in Leur. Naast een uitgebreide kaart is er ook een maandmenu met 6 voorgerechten, 6 hoofdgerechten en 6 toetjes voor ca. Dat is zeker niet te veel voor een smaakvolle maaltijd in een sfeervolle ambiance.
webdesign etten leur
De Leurse Hof, Etten-Leur Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
We zijn eerder bij De Leurse Hof gaan eten en toen was deze aardig goed te noemen. Nu zijn we weer geweest, maar wat was dát een grote tegenvaller. Het enige dat goed was, was de bediening. Alhoewel ik drie keer moest vragen waar mijn. 28 juli 2016 beoordeeld via mobiele applicatie. Ambiance prima, jus d Orange prima. Frites is te vet. Schnitzel heel klein, champignons waarschijnlijk uit blik. Mayonaise op verzoek. Soep is redelijk, al met al moet dit restaurant het van de ligging hebben, het eten is niet best. Bedank Jan S. 17 juli 2016 beoordeeld. Leurde Hof te LEUR bij Wijchen.
bedrijfskleding etten leur
Restaurant De Leurse Hof Startpagina Leur, Gelderland, Netherlands Menu, prijzen, beoordelingen van restaurant Facebook.
Plaatsen Leur, Gelderland, Netherlands Restaurant Frans restaurant Restaurant De Leurse Hof. Nederlands Français France English US Español Português Brasil. Privacy Gebruiksvoorwaarden Adverteren Jouw advertentievoorkeuren Cookies. Komt u vanavond ook gezellig dineren bij De Leurse Hof. Reserveren kan via: 024-6422241 of info@deleursehof.nl.

Contacteer ons

de zaak etten leur restaurant
restaurant etten leur haven
restaurant de belhamel etten leur
restaurant etten leur belhamel
restaurant de burgemeester etten leur
restaurant in leur
restaurant de leurse hof leur
vergaderruimte huren rotterdam
vergaderruimte huren utrecht