Meer resultaten voor restaurant etten leur haven

restaurant etten leur haven
Contrefort Avoord Zorg en Wonen.
Werkbezoek Koningin Máxima. Op de Leur tussen molen, kerk en haven. Een eenvoudige keuze. Speelt u met het idee om te verhuizen? Met het oog op de toekomst omdat u een dagje ouder wordt? Of omdat u iemand anders hierbij wilt helpen? Avoord maakt die afweging een stuk makkelijker. Want wist u bijvoorbeeld dat u ook zónder indicatie in een appartement in Contrefort kunt wonen? Bel voor meer informatie met ons Cliënten Service Bureau: 0800 220 0 220 gratis, op werkdagen van 0900: tot 1700: of stel ons uw vraag via het contacformulier. Contrefort is gecertificeerd met het gouden label van het keurmerk Corona Wonen.: Contrefort in de wijk Schoenmakershoek in Etten-Leur Noord, is één van de zes locaties van Avoord. Hier wonen is dicht in de buurt zijn van de haven, winkels, cafés, postkantoor, bank, openbaar vervoer, sportfaciliteiten, verenigingen en de groene omgeving. En dat alles op loopafstand. Een goede buur van Contrefort is Het Turfschip. Behalve dat er vele sportverenigingen hier hun thuisbasis hebben, zijn de bewoners van Contrefort ook welkom. Om een hapje te eten in het restaurant bijvoorbeeld.
verloop m8 m10
Restaurant het Havenhuis City App.
Restaurant het Havenhuis. Geerkade 19, Etten-Leur. 4.4 / 5. Voor een ontspannen lunch, een high tea, een verrukkelijk diner, maar ook een geweldige locatie voor een vergadering of een feestje. In het karakteristieke pand van de oude zeepfabriek aan de Leurse haven verwelkomen wij u graag voor een ontspannen lunch, een high tea, een verrukkelijk diner of een gezellige borrel op ons terras.
airbnb verhuren
Menu Menu Havenhuis. Havenhuis.
Geopend van dinsdag t/m zondag. van 11.00 uur tot sluitingstijd. bestaande uit een voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht. bestaande uit een voorgerecht, tussengerecht, hoofdgerecht en nagerecht. bestaande uit een voorgerecht, twee tussengerechten, hoofdgerecht en nagerecht. 2014 Restaurant het Havenhuis. Bekijk desktop versie.
Zoekmachine adverteren
HSV de Kleine Voorn Leurse Haven.
Aan de westkant vanaf het centrum in Etten-Leur tot de Coen de Koningbrug. Aan de oostkant op de groenstrook tussen het fietspad en het water vanaf het centrum in Etten-Leur tot de parkeerplaats bij restaurant In" de Molen." Leurse Haven binnen bebouwde kom.:
slotenmaker breda
Eetcafé Havenzicht.
SEO joomla
Restaurant het Havenhuis Bettinehoeve.
kbc lening huis
Het Havenhuis in Etten-Leur Eet.nu.
Hier zie je hoe de meningen over dit restaurant verdeeld zijn. Verloop van restaurantwaardering. Hier zie je hoe de waardering van het restaurant door de tijd verloopt. op 20 februari 2019. Helaas voor een droevige gelegenheid in het Havenhuis in Etten-Leurcondoleance.
relatiegeschenken versturen
Restaurant Het Havenhuis, 2-gangenlunch óf 3-gangen keuzediner bij Het Havenhuis: bespaar 51% in Breda via Social Deal.
vier door de chef geselecteerde kazen met uiencompote en notenbrood. Restaurant Het Havenhuis. 9.7 person 319. 5 4 3 2 1. Deel deze deal. Restaurant Het Havenhuis. Restaurant Het Havenhuis is een prachtig restaurant aan de kade van de Leurse Haven.
seo company
Eten, drinken, delen Taveerne Gaston Etten-Leur.
how to check my website backlinks

Contacteer ons

de zaak etten leur restaurant
restaurant etten leur haven
restaurant de belhamel etten leur
restaurant etten leur belhamel
restaurant de burgemeester etten leur
restaurant in leur
restaurant de leurse hof leur
vergaderruimte huren rotterdam
vergaderruimte huren utrecht