Zoeken naar restaurant havenhuis etten leur

restaurant havenhuis etten leur
Het Havenhuis Etten-Leur Restaurant Dinercheque.
Plattegrond Alle restaurants in Etten-Leur e.o. Geerkade 19 4871 CK Etten-Leur. Over Het Havenhuis. Restaurant Het Havenhuis ligt in het plaatsje Etten-Leur is het gezellige Brabant. Het restaurant ligt aan de kade van de Leurse Haven. Bij Het Havenhuis staat de gast centraal.
jojoba olie kopen
Herbestemming Zeepfabriek De Ster in Etten-Leur BOEi.
De Zeepfabriek is herbestemd tot kantoor en horeca. De herbestemming is ontstaan vanuit Stichting de ZuidWester. Zij hadden in het gebouw een kantoor en horeca voor herplaatsing van zwakkeren op de arbeidsmarkt. In het complex zit een sanitair gebouw voor de waterrecreanten van de historische haven en een kantoor voor een ondernemer in de ICT en marketing. Sinds 2014 is er eveneens Restaurant het Havenhuis gevestigd. Deze partij heeft het pand in het najaar van 2018 van BOEi gekocht lees hier het nieuwsbericht over de verkoop. Dit project is mede mogelijk gemaakt door. Gemeente Etten-Leur, RCE, Stichting Havenfeesten, Stichting Havenfront Leur, provincie Noord-Brabant.
betonpoer maken
Het Havenhuis Etten-Leur Restaurant Week.
Map All restaurant deals in Etten-Leur. Geerkade 19 4871 CK Etten-Leur. About Het Havenhuis. Restaurant Het Havenhuis is located in the village of Etten-Leur, in cozy Brabant. The restaurant is located on the Leurse Haven quay. At Het Havenhuis the guest is central.
airbnb contact
Restaurant het Havenhuis City App.
Shoppen Winkels en winkelgebieden. Beleven Cultuur, natuur en activiteiten. Musea, theaters podia. Restaurant het Havenhuis. Restaurant het Havenhuis. Geerkade 19, Etten-Leur. 4.4 / 5. Voor een ontspannen lunch, een high tea, een verrukkelijk diner, maar ook een geweldige locatie voor een vergadering of een feestje. In het karakteristieke pand van de oude zeepfabriek aan de Leurse haven verwelkomen wij u graag voor een ontspannen lunch, een high tea, een verrukkelijk diner of een gezellige borrel op ons terras.
tester
Het Havenhuis in Etten-Leur Reserveer direct BonChef.nl, vind de leukste restaurants.
Heleen Van Etten Eten Service Sfeer Wij hebben heerlijk gegeten. Mooi opgemaakte borden en het smaakte heerlijk! De bediening was erg vriendelijk en niet overdreven aanwezig. Iedereen werd netjes op tijd geholpen. Onze ervaring was erg goed en wij gaan zeker terug! 3 jaar geleden. Hieronder vindt je de locatie van Het Havenhuis in Etten-Leur. Het Havenhuis maakt gebruik van het Premium-pakket van BonChef.nl. Uit eten in Amersfoort. Uit eten in Utrecht. Uit eten in Amsterdam. Uit eten in Breda. Uit eten in Haarlem. Uit eten in Den Haag. Uit eten in Rotterdam. Werken bij BonChef.nl. Maak kennis met bonchef.nl. Ondersteuning voor restaurants. BonChef.nl restaurant Dashboard.
regionaal adverteren
RESTAURANT HET HAVENHUIS, Etten-Leur Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Het Havenhuis hebben wij reeds eerder bezocht. Hier past maar een antwoord, geweldig een uniek restaurant op een unieke plaats nabij de haven van Etten-Leur. Geweldige keuze met geweldig personeel en een absoluut thuisgevoel. Een topmiddag dus. Dankjewel Havenhuis en tot ziens!
Google zoekmachine
HEERLIJK.nl Aanbieding Grootste van aanbod restaurant toprestaurants, Het gegarandeerd Havenhuis de in laagste Etten-Leur prijs. Méér dan lekker! HEERLIJK. HEERLIJK.nl Kortingen tot wel 65% bij sterrenrestaurants Méér dan lekker! HEERLIJK.
In het restaurant aan de kade van de Leurse Haven, staat u als gast centraal. U bent dan ook van harte welkom om kennis te komen maken met de overheerlijke gerechten in de fijne ambiance van het Havenhuis. Demenukaart wisselt met enige regelmaat, zodat u steeds weer kunt genieten van nieuwe, culinaire creaties van de keukenbrigade.
suchmaschinenoptimierung essen
BookDinners.nl.
geld lenen zzper
Nationale Restaurant Week.
Restaurant Brasserie Sed Samen eten en drinken. Restaurant t Molenhuys. Restaurant Het Havenhuis. Ries Eten en Drinken. Restaurant Week Special. Top250 GRATIS extra 4e gang. Umami by Han Eindhoven. GRATIS extra 4e gang BIB GOURMAND RESTAURANT. GRATIS extra 4e gang.
revolving krediet

Contacteer ons

wok restaurant etten leur
restaurant havenhuis etten leur
chinees restaurant markt etten leur
restaurant trivium etten leur
trivium restaurant etten leur
etten leur fletcher hotel restaurant trivium
restaurant trivium hotel etten leur
restaurant in de molen etten leur
etten leur restaurant zwaan