Resultaten voor restaurant in de molen etten leur

restaurant in de molen etten leur
Openingstijden Café-Restaurant In" den Molen."
Telefoon: 0168-370009 bij geen gehoor a.u.b tel 06 22991392. speciale sluitingsdagen 24, 25 en 31 december en 1 januari. 26 december 2e kerstdag open vanaf 14.00 uur graag reserveren. Café-Restaurant In den Molen. c 2019 Café-Restaurant In" den Molen" Sitedesign door MediateQ.
goedkoop lenen
Zoek op telefoonnummer.
U zoek nu in de bedrijvengids wijzig deze door op particulier of vereniging te klikken. Zoekopdracht Plaats Zoeken. zoek eerste tekens deel van woord. Wijzig hiernaast de zoek opdracht Bedrijf Nederland. A B C D E F G H I.
slotenmaker roermond
Ter overname aangeboden; Chinees-Indisch restaurant Mei Wah, Etten-Leur Dit bedrijf wordt u aangeboden door Horecamakelaardij Knook Verbaas. Horecasite.
In de keuken is voldoende apparatuur aanwezig om in dit concept te voorzien. Men beschikt over de benodigde vergunningen. De totale oppervlakte van het restaurant bedraagt ca 300m2 waardoor er diverse mogelijkheden zijn om de bestaande formule over te nemen of een geheel nieuw multifunctioneel concept te gaan exploiteren.
koffiemachine kantoor
Restaurant de Molenplas Restaurant in Haarlem gelegen aan de Molenplas. Eten en Drinken in Haarlem. Locatie in Haarlem voor trouwerijen, feesten en partijen en bedrijfsfeesten.
Restaurant de Molenplas. Restaurant in Haarlem gelegen aan de Molenplas. Eten en Drinken in Haarlem. Locatie in Haarlem voor trouwerijen, feesten en partijen en bedrijfsfeesten. Restaurant de Molenplas biedt groepsarrangementen vanaf 6 personen. Ook voor groepsarrangementen kunt u terecht bij de Molenplas.
boekhouder alkmaar
Restaurant eetcafé In den Molen in Etten-Leur Restaurants.nl.
In den Molen. TEL work 0168 370009. menu en prijzen. 3-gangen à la carte: ca. terras draadloos internet. heb jij een mooie foto van dit restaurant? voor dit restaurant zijn nog geen beoordelingen geplaatst, deel als eerste je ervaring! Zundertseweg 66, Etten-Leur. De Nieuwe Baan.
nilfisk select
Café-Restaurant In" den Molen" Café-Restaurant In" den Molen."
Skip to content. Café-Restaurant In den Molen. Schitterend gelegen op het kruispunt van de provinciale weg Zevenbergen, Etten-Leur en Prinsenbeek staat een van de oudste horeca gelegenheden van de streek. Met een tapperij in het karakteristiek witte, voormalig molenaarshuis bij de poldermolen.
schildersbedrijf den haag
Kloostergaard Avoord Zorg en Wonen.
Werkbezoek Koningin Máxima. Tegenover de molen, in de kloostertuin, aan de rand van Etten-Leur. Een eenvoudige keuze. Speelt u met het idee om te verhuizen? Met het oog op de toekomst omdat u een dagje ouder wordt? Of omdat u iemand anders hierbij wilt helpen?
Dutch design eetkamerstoelen
De Molen Wikipedia.
De Molen is een restaurant in Kaatsheuvel in Nederland. In de periode van 2006 tot en met 2008 en 2011 en met 2014 werd restaurant een Michelinster toegekend. 1 2 3. Het restaurant is gevestigd in een molen uit 1849-1850.
Zebra
Jachthaven De Turfvaart.
De haven en recreatieplas zijn in april 2001 opengegaan. De haven en het kanaal de Leurse Vaart zijn vanaf de Mark uitgebaggerd en opnieuw beschoeid. Nabij Molen De Lelie is een zwaaikom aangelegd, daar begint de passantenhaven met een kade van 200 meter en aan het einde een houten steiger van 40 meter waar u af kunt meren.
https checker

Contacteer ons

wok restaurant etten leur
restaurant havenhuis etten leur
chinees restaurant markt etten leur
restaurant trivium etten leur
trivium restaurant etten leur
etten leur fletcher hotel restaurant trivium
restaurant trivium hotel etten leur
restaurant in de molen etten leur
etten leur restaurant zwaan