Zoeken naar restaurant in de molen etten leur

restaurant in de molen etten leur
Openingstijden Café-Restaurant In" den Molen."
Telefoon: 0168-370009 bij geen gehoor a.u.b tel 06 22991392. speciale sluitingsdagen 24, 25 en 31 december en 1 januari. 26 december 2e kerstdag open vanaf 14.00 uur graag reserveren. Café-Restaurant In den Molen. c 2019 Café-Restaurant In" den Molen" Sitedesign door MediateQ.
elektrische
Reserveer een tafel bij Restaurant In Den Molen in Etten-Leur.
In het karakteristiek witte, voormalige molenaarshuis bij de Zwartenbergse poldermolen in de volksmond bekend als de Coppense molen had de molenaar voorzover bekend al vanaf 1706 een tapperij. In de 19e eeuw werd de woning aan de westzijde uitgebreid met de huidige keuken van cafe restaurant" In den Molen.
elektrische sigaret
Café-Restaurant In" den Molen" Café-Restaurant In" den Molen."
Skip to content. Café-Restaurant In den Molen. Schitterend gelegen op het kruispunt van de provinciale weg Zevenbergen, Etten-Leur en Prinsenbeek staat een van de oudste horeca gelegenheden van de streek. Met een tapperij in het karakteristiek witte, voormalig molenaarshuis bij de poldermolen.
kraamcadeau met naam
In den Molen in Etten-Leur Menu, openingstijden, prijzen, adres van restaurant.
Over het restaurant In den Molen. De landerijen in. Op deze unieke locatie in Ettenleur is de tapperij In Den Molen vrij gelegen in het voormalig molenaarshuis pal naast de poldermolen. Kom binnen voor bijvoorbeeld een zeebanket en Brabantse koffietafel.
bruiloftzuil
In Den Molen in Etten-Leur Eet.nu.
Waar heb je zin in? In Den Molen in Etten-Leur. 8 15 recensies. Bewaren in lijst Sluiten. Lijst toevoegen Sluiten. Deel op Facebook. Deel op Twitter. Hoe was jouw ervaring? 12 positieve stemmen 2 negatieve stemmen. Hotels in de buurt. Bewaren in lijst Sluiten. Lijst toevoegen Sluiten. Deel op Facebook. Deel op Twitter. Hoe was jouw ervaring? 12 positieve stemmen 2 negatieve stemmen. Eten/drinken niet van toepassing. Sfeer niet van toepassing. Service niet van toepassing. Prijs/kwaliteit niet van toepassing. Je e-mailadres wordt nergens getoond en niet vrijgegeven zonder jouw toestemming. Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensie richtlijnen. Lees ook onze privacyverklaring. Eten drinken 79., Prijs / kwaliteit 81., Het eindcijfer is 8. Minimum: 1, Maximum: 10. Verdeling van de eindcijfers. Hier zie je hoe de meningen over dit restaurant verdeeld zijn.
bulaggi tassen online
Menukaart Café-Restaurant In" den Molen."
gefileerde sliptong of kleine schnitzel met franse frietjes en huisgemaakte appelmoes. SPECIALS IN DEN MOLEN. paling op 3 manieren van de chef gerookt, gestoofd en gebakken. gestoofde paling op traditionele wijze. gebakken paling met hollandaise saus. bavaroise van het huis.
In den Molen, Etten-Leur Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Restaurants in de buurt. Restaurant Pasta Pesto. op 453, km afstand. Restaurant De Zwaan. op 458, km afstand. op 255, km afstand. Herberg De Swaen. op 451, km afstand. Attracties in de buurt. Molen De Arend. op 748, km afstand.
Café Restaurant In den Molen Openingstijden Café Restaurant In den Molen Zevenbergseweg.
Café Restaurant In den Molen Zevenbergseweg. Openingstijden Café Restaurant In den Molen Zevenbergseweg 21 in Etten-Leur. Bekijk ook de koopavond en koopzondag blokken voor aanvullende informatie. Gebruik de Kaart Route tab om de snelste route te plannen naar Zevenbergseweg in Etten-Leur.

Contacteer ons

wok restaurant etten leur
restaurant havenhuis etten leur
chinees restaurant markt etten leur
restaurant trivium etten leur
trivium restaurant etten leur
etten leur fletcher hotel restaurant trivium
restaurant trivium hotel etten leur
restaurant in de molen etten leur
etten leur restaurant zwaan