Op zoek naar restaurant in de molen etten leur?

restaurant in de molen etten leur
Openingstijden Café-Restaurant In" den Molen."
tot 20.30 kunt u binnenkomen om nog te eten. Reserveren wordt op prijs gesteld. VAN 1 OKTOBER TOT 1 APRIL ZIJN WIJ MAANDAG EN DINSDAG GESLOTEN! 1e en tweede pinksterdag open dinsdag erna gesloten. Café-Restaurant In den Molen. c 2018 Café-Restaurant In" den Molen" Sitedesign door MediateQ.
dames handschoenen
Reserveer een tafel bij Restaurant In Den Molen in Etten-Leur.
In het karakteristiek witte, voormalige molenaarshuis bij de Zwartenbergse poldermolen in de volksmond bekend als de Coppense molen had de molenaar voorzover bekend al vanaf 1706 een tapperij. In de 19e eeuw werd de woning aan de westzijde uitgebreid met de huidige keuken van cafe restaurant" In den Molen.
Bureaustoel
Café-Restaurant In" den Molen" Café-Restaurant In" den Molen."
Skip to content. Café-Restaurant In den Molen. Schitterend gelegen op het kruispunt van de provinciale weg Zevenbergen, Etten-Leur en Prinsenbeek staat een van de oudste horeca gelegenheden van de streek. Met een tapperij in het karakteristiek witte, voormalig molenaarshuis bij de poldermolen.
elektrische sigaret
Restaurant eetcafé In den Molen in Etten-Leur Restaurants.nl.
In den Molen. TEL work 0168 370009. menu en prijzen. 3-gangen à la carte: ca. terras draadloos internet. heb jij een mooie foto van dit restaurant? voor dit restaurant zijn nog geen beoordelingen geplaatst, deel als eerste je ervaring! Zundertseweg 66, Etten-Leur. Pagnevaartdreef 5, Bosschenhoofd. De Nieuwe Baan.
stelvoet
In Den Molen in Etten-Leur Eet.nu.
Waar heb je zin in? In Den Molen in Etten-Leur. 8 13 recensies. Bewaren in lijst Sluiten. Lijst toevoegen Sluiten. Deel op Facebook. Deel op Twitter. Hoe was je ervaring? 10 positieve stemmen 2 negatieve stemmen. Hotels in de buurt. Bewaren in lijst Sluiten. Lijst toevoegen Sluiten. Deel op Facebook. Deel op Twitter. Hoe was je ervaring? 10 positieve stemmen 2 negatieve stemmen. Eten drinken niet van toepassing. Sfeer niet van toepassing. Service niet van toepassing. Prijs / kwaliteit niet van toepassing. Je e-mailadres wordt nergens getoond en niet vrijgegeven zonder jouw toestemming. Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensie richtlijnen. Lees ook onze privacy verklaring. Eten drinken 78., Prijs / kwaliteit 83., Het eindcijfer is 8. Minimum: 1, Maximum: 10. Verdeling van de eindcijfers. Hier zie je hoe de meningen over dit restaurant verdeeld zijn.
Menukaart Café-Restaurant In" den Molen."
gefileerde sliptong of kleine schnitzel met franse frietjes en huisgemaakte appelmoes. SPECIALS IN DEN MOLEN. paling op 3 manieren van de chef gerookt, gestoofd en gebakken. gestoofde paling op traditionele wijze. gebakken paling met hollandaise saus. bavaroise van het huis.
In den Molen, Etten-Leur Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Restaurant Pasta Pesto. op 452, km afstand. Restaurant De Zwaan. op 457, km afstand. op 253, km afstand. Herberg De Swaen. op 449, km afstand. Attracties in de buurt. op 46, km afstand. Molen De Arend. op 747, km afstand.
Café Restaurant In den Molen Openingstijden Café Restaurant In den Molen Zevenbergseweg.
Café Restaurant In den Molen Zevenbergseweg. Openingstijden Café Restaurant In den Molen Zevenbergseweg 21 in Etten-Leur. Bekijk ook de koopavond en koopzondag blokken voor aanvullende informatie. Gebruik de Kaart Route tab om de snelste route te plannen naar Zevenbergseweg in Etten-Leur.

Contacteer ons

wok restaurant etten leur
restaurant havenhuis etten leur
chinees restaurant markt etten leur
restaurant trivium etten leur
trivium restaurant etten leur
etten leur fletcher hotel restaurant trivium
restaurant trivium hotel etten leur
restaurant in de molen etten leur
etten leur restaurant zwaan