Resultaten voor cafe etten leur

cafe etten leur
Drinken Etten-Leur.
Burchtplein 60, Etten-Leur. Jacques en Miep runnen al jaren dit gezellige karakteristieke cafe met feestzaal. Markt 50, Etten-Leur. Café de Pastoor. Bar-Café-Zaal in het hartje van De Leur Etten-Leur Noord. Met ruim 150 speciaalbieren op de kaart, waarvan 10 van de tap, kun je deze zaak gerust.
waterontharder
Welkom bij Grand Cafe The Butler Lunch Diner Borrelen.
Grand Cafe The Butler. The Butler Markt 8 4875 CE Etten-Leur. Speciaal Bier Avond. juni 10 @ 1000: 1700.: Speciaal Bier Avond. Bekijk alle Evenementen. Over The Butler. Door de gunstige centrale ligging en met de bioscoop een paar passen bij ons vandaan, zijn wij het stralend middelpunt van bruisend Etten-Leur.
Marketing Tools
Welkom bij Vincents Bistro Bar Bed Boutique in Etten-Leur.
De insteek van Vincents is de passie voor kleur, zoals Vincent van Gogh deze had. Deze is terug te vinden in het interieur, maar vooral in de gerechten. De combinatie van het gerecht en het servies maakt het nog smakelijker.
ads
Café Etten-Leur De Menmoerhoeve Etten-Leur De Menmoerhoeve Etten-Leur.
Voor de echte Genieter van Speciaal bieren en Brabantse streekproducten hebben we een mooi arrangement samengesteld het Boerenbier. Tijdens een gezellige dag of avond met vrienden, familie of collegas, in ons cafe Etten-Leur, kunt u een selectie van de speciaal bieren proeven met hierop afgestemde huisgemaakte streekproducten.
ergonomische bureaustoel
Gezellig borrelen in de bar Het Witte Paard, de huiskamer van Etten-Leur.
Leuk detail is dat het oude pand in 2003 zoveel mogelijk weer is teruggebracht in zijn originele staat. Na enkele jaren openen ze het restaurant erbij en met 200 terrasstoelen is het een heerlijke plaats om te vertoeven voor vele gasten.
Café de Klomp Etten-Leur.
Café de Klomp. cafe de klomp. 360-Tour door Café de Klomp. Belangrijk bij Optredens. De entree is meestal GRATIS. Meer Optreden Info. Verder heel veel dans, lach en feestplezier! Z o n d a g e n / F e e s t d a g e n.
gezellige eetcafe/kroeg in centrum etten-leur Reizigersbeoordelingen Grand Café The Butler TripAdvisor.
27 juni 2016 beoordeeld. kan altijd nog beter, maar begin van goede bierkaart! Elke maand houden mijn broer en ik een kleine vergadering in grand cafe de Butler. We testen dan de kwaliteit van de speciaal biertjes op de kaart.
Biercafé De Pastoor Gezellig uitgaan in Etten-Leur noord!
Een gezellige en informatieve HIGH BEER, met 5 verschillende bieren, van tap en/of fles mooi opgebouwd qua smaak en alcohol verder begeleid met diverse snacks en hapjes. Alle dagen van de week mogelijk en op elk tijdstip dat u wilt.
Café de Pastoor Etten-Leur.
Met ruim 150 speciaalbieren op de kaart, waarvan 10 van de tap, kun je deze zaak gerust het biercafé van Etten-Leur noemenDe feestzaal is te huur voor allerlei feestjes, recepties, jubilea e Lees verder. Lunch-Biercafé-Zaal in het hartje van De Leur Etten-Leur Noord.

Contacteer ons

mei s wok etten leur
havenhuis etten leur
chinees station etten leur
cafe etten leur
etten leur cafe
lekker eten etten leur
hotel in etten leur