Op zoek naar etten leur cafe?

etten leur cafe
Drinken Etten-Leur.
Burchtplein 60, Etten-Leur. Jacques en Miep runnen al jaren dit gezellige karakteristieke cafe met feestzaal. Markt 50, Etten-Leur. Café de Pastoor. Bar-Café-Zaal in het hartje van De Leur Etten-Leur Noord. Met ruim 150 speciaalbieren op de kaart, waarvan 10 van de tap, kun je deze zaak gerust.
wasautomaat
Welkom bij Grand Cafe The Butler Lunch Diner Borrelen.
Grand Cafe The Butler. The Butler Markt 8 4875 CE Etten-Leur. Speciaal Bier Avond. juni 10 @ 1000: 1700.: Speciaal Bier Avond. Bekijk alle Evenementen. Over The Butler. Door de gunstige centrale ligging en met de bioscoop een paar passen bij ons vandaan, zijn wij het stralend middelpunt van bruisend Etten-Leur.
seo site check
Café Zaal Marktzicht Etten-Leur Home.
Vrienden van Marktzicht. Welkom op onze compleet vernieuwde website. Bekijk het in alle rust. Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u reserveren voor uw bijeenkomst of feest. bel ons dan of kom langs. Met vriendelijke groet., Jaques en Miep. Dinsdag 1900: 0100.:
Aloe
Biercafé De Pastoor Gezellig uitgaan in Etten-Leur noord!
Een gezellige en informatieve HIGH BEER, met 5 verschillende bieren, van tap en/of fles mooi opgebouwd qua smaak en alcohol verder begeleid met diverse snacks en hapjes. Alle dagen van de week mogelijk en op elk tijdstip dat u wilt.
Gezellig borrelen in de bar Het Witte Paard, de huiskamer van Etten-Leur.
Leuk detail is dat het oude pand in 2003 zoveel mogelijk weer is teruggebracht in zijn originele staat. Na enkele jaren openen ze het restaurant erbij en met 200 terrasstoelen is het een heerlijke plaats om te vertoeven voor vele gasten.
Café de Klomp Etten-Leur.
Café de Klomp. cafe de klomp. 360-Tour door Café de Klomp. Belangrijk bij Optredens. De entree is meestal GRATIS. Meer Optreden Info. Verder heel veel dans, lach en feestplezier! Z o n d a g e n / F e e s t d a g e n.
gezellige eetcafe/kroeg in centrum etten-leur Reizigersbeoordelingen Grand Café The Butler TripAdvisor.
27 juni 2016 beoordeeld. kan altijd nog beter, maar begin van goede bierkaart! Elke maand houden mijn broer en ik een kleine vergadering in grand cafe de Butler. We testen dan de kwaliteit van de speciaal biertjes op de kaart.
Café Etten-Leur De Menmoerhoeve Etten-Leur De Menmoerhoeve Etten-Leur.
Voor de echte Genieter van Speciaal bieren en Brabantse streekproducten hebben we een mooi arrangement samengesteld het Boerenbier. Tijdens een gezellige dag of avond met vrienden, familie of collegas, in ons cafe Etten-Leur, kunt u een selectie van de speciaal bieren proeven met hierop afgestemde huisgemaakte streekproducten.
Café de Pastoor Etten-Leur.
Met ruim 150 speciaalbieren op de kaart, waarvan 10 van de tap, kun je deze zaak gerust het biercafé van Etten-Leur noemenDe feestzaal is te huur voor allerlei feestjes, recepties, jubilea e Lees verder. Lunch-Biercafé-Zaal in het hartje van De Leur Etten-Leur Noord.

Contacteer ons

mei s wok etten leur
havenhuis etten leur
chinees station etten leur
cafe etten leur
etten leur cafe
lekker eten etten leur
hotel in etten leur