Resultaten voor havenhuis etten leur

havenhuis etten leur
Restaurant het Havenhuis Etten-Leur.
In het karakteristieke pand van de oude zeepfabriek aan de Leurse haven verwelkomen wij u graag voor een ontspannen lunch, een high tea, een verrukkelijk diner of een gezellige borrel op ons terras. Bij Het Havenhuis kunt u gaan genieten van pure gerechten, bereid met de beste streekproducten.
douchecabine
Het Havenhuis in Etten-Leur Eet.nu.
Hoe was je ervaring? 8 positieve stemmen 0 negatieve stemmen. Het Havenhuis 85., Het Havenhuis op 5 juli 2016. Het Havenhuis 85., Het Havenhuis op 5 juli 2016. Het Havenhuis 85., Het Havenhuis op 5 juli 2016. Het Havenhuis 85.,
beeldenfabriek
Restaurant Het Havenhuis aan de haven in Etten-Leur Havenhuis.
Restaurant het Havenhuis. Restaurant het Havenhuis. In ons restaurant aan de kade van de Leurse Haven, staat u als gast centraal. U bent dan ook van harte welkom om kennis te komen maken met onze overheerlijke gerechten in onze fijne ambiance.
keyboost ipower
Restaurant Het Havenhuis, Etten-Leur Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Waren heerlijke gerechten met zorg bereid, een verrassing dat er zn kwalitatief goed restaurant in Leur bestond. Een verborgen geheim in de Leur. Bedank Richard V. 17 februari 2018 beoordeeld via mobiele applicatie. Dinerbon van vrienden verzilveren. Aller eerst wat over het restaurant en zijn omgeving. Het Havenhuis is gevestigd in een oude zeepfabriek met een heel autentiek interieur.
afvoer verstopt keuken
Restaurant het Havenhuis Startpagina Facebook.
Plaatsen Leur Restaurant Restaurant het Havenhuis. Nederlands Français France English US Español Português Brasil. Privacy Gebruiksvoorwaarden Adverteren Jouw advertentievoorkeuren Cookies. Laat anderen weten wat je ervan vindt. 11 april 2018. Nu voor de 3de keer hier gegeten, elke keer weer uitstekend e service.

Contacteer ons

mei s wok etten leur
havenhuis etten leur
chinees station etten leur
cafe etten leur
etten leur cafe
lekker eten etten leur
hotel in etten leur