Resultaten voor restaurant het witte paard etten leur

restaurant het witte paard etten leur
Hotel Het Witte Paard in Etten-Leur Nederland Reviewcijfer: 7.2 Zoover.
Benieuwd naar de prijzen? We hebben een aantal aanbieders voor Het Witte Paard voor je op een rij gezet.: Harry, 7-10-2017 Rapporteren. Alles was primahet, ontbijtde, kamerhet, personeelde, liggingkortom, voor ons het ideale hotel.Door de ligging plenty mogelijkheden voor een start voor dagtripjes. Gereisd met partner in september 2017. Gwendolyn Rammeloo, 29-7-2017 Rapporteren. Hotel met heerlijk Restaurant in het centrum van Etten Leur.
webinar
Dineren in het restaurant Het Witte Paard in Etten-Leur.
Witte Paard Restaurant. Restaurant Het Witte Paard. De komende twee weken gaat onze keuken brigade de koeling leegruimen voor het nieuwe concept Life is a beach. Onze huidige keuken brigade onder Timothy Ravelli gaan hierna een korte vakantie inlassen op het strandje aan het Oderkerkpark.
SEO Analyse
Het Witte Paard Café Etten-Leur, Noord-Brabant, Netherlands 235 recensies 2.005 foto's' Facebook.
het restaurant gedeelte ietwat ouderwets, donker aangekleed. voor mij persoonlij k was de matras te zacht, dus liever een hardere voor mij. We he bben dit Hotel-Rest aurant leren kennen via een kadobon van giftforyou, en we kunnen/ zullen dit zeker aanraden aan anderen! Het Witte Paard.
Millers
Menukaart van restaurant Het Witte Paard Heerlijk gourmand menu.
Onze huidige keuken brigade onder Timothy Ravelli gaan hierna een korte vakantie inlassen op het strandje aan het Oderkerkpark. Om ruimte te maken voor de nieuwe keuken brigade onder leiding van Roeland van Houten die samen met Simon de Jong Het Witte Paard; Life is a Beach gaan leiden. Na lekker op strand te hebben gelegen gaat de Chef en zijn brigade de nieuwe uitdaging aan bij het nieuwe culinaire restaurant wat per september 2018 zal openen voor culinair genot.
t Witte Paard in Etten-Leur Eet.nu.
Wij zijn naar het Witte Paard in Etten Leur geweest. We werden hartelijk ontvangen en onze tafel stond al klaar in de zonovergoten serre. Wat een leuke ervaring! De gang van zaken werd ons uitgelegd en iedere gang werd ons lekkers uitgeserveerd.
Hotel Het Witte Paard Etten-Leur, Nederland foto's, reviews en prijsvergelijking TripAdvisor.
hotel met een sterren restaurant. Bij aankomst een probleem met de kamer waterlek Dus geen kamer vrij, verantwoordelijke heeft een ander hotel gezocht in de omgeving was een hotel met 3 sterren, geen extra betaling moeten doen Tweede dag alles in orde Het restaurant in het witte paard.
Homepagina Witte Paard.
Hij kiest voor haar en samen geven ze een nieuwe invulling aan Het Witte Paard als café: De Huiskamer van Etten-Leur. De zaak wordt overgenomen in 1996 door zoon Jan Karel Fikke. En in 2003 uitgebreid met nog eens 11 kamers. Leuk detail is dat het oude pand in 2003 zoveel mogelijk weer is teruggebracht in zijn originele staat. Na enkele jaren openen ze het restaurant erbij en met 200 terrasstoelen is het een heerlijke plaats om te vertoeven voor vele gasten.
Restaurant t Witte Paard, Etten-Leur Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Bij Het Witte Paard gegeten met 3 excollega's. Bij binnenkomst was er niemand om ons te verwelkomen. Er was één persoon, maar die liep na een gesprek met iemand anders weg. Achteraf bleek dit dus iemand van de bediening in het restaurant te zijn.
Hotel Het Witte Paard Nederland Etten-Leur Booking.com.
Familiehotel Het Witte Paard ligt in het centrum van de stad. Het is gevestigd in een 19e-eeuws gebouw en biedt prachtig uitzicht op het park. Geniet van smaakvol en elegant ingerichte kamers, een fijne lounge, een mooi restaurant en een bar.

Contacteer ons

grieks restaurant etten leur
indonesisch restaurant etten leur
restaurant de zwaan etten leur
etten leur restaurant
restaurant het witte paard etten leur
restaurant vincent etten leur
hotel restaurant trivium etten leur
restaurant etten leur centrum
indisch restaurant etten leur
italiaans restaurant etten leur
leur restaurant