Op zoek naar vergaderruimte huren amsterdam?

vergaderruimte huren amsterdam
Bijzondere vergaderlocaties en vergaderruimtes Amsterdam Inspiratie op Locatie.
Je kunt een vergaderruimte boeken voor een meeting of een private dining, maar het is ook mogelijk het hele appartement af te huren inclusief break-out ruimtes voor een creatieve meeting, een productlancering of een feestavond met diner. De binnenplaats van deze locatie is letterlijk een frisse wind tussen de vergaderingen door en de perfecte plek om even naar buiten te gaan en een frisse neus te halen. De binnenplaats is groen, heeft kleurrijke tegels, het terras is voorzien van houten planken en er staat een boom in het midden. Dit maakt de binnenplaats een heerlijke oase van rust. Het hoogtepunt van de locatie is de Mezzanine Floor die je exclusief kunt huren voor bijvoorbeeld een cocktailparty of een walking dinner tot 70 personen. Vraag de locatie naar de mogelijkheden! 2 150 personen. Grachtenpand met Moderne Uitstraling. 0 / 5 0. Toevoegen aan selectie. Vergader Oase in Hartje Centrum. 5 / 5 1. 1 40 personen. Toevoegen aan selectie. Loft met Dakterras in Hartje Amsterdam.
Zaalverhuur
Vergaderen op het station.
Dat kan dankzij de vergaderruimtes op het station. Ideaal voor forenzen die op een praktische locatie willen vergaderen of werk verrichten tussen twee afspraken door. De vergaderruimte in Amsterdam kunt u reserveren door te bellen naar nummer: 020 531 8356.
heman verhuur
MeetingEvents Hotel Arena Amsterdam.
Het is onlangs grondig verbouwd en uitgebreid. Er is een heel nieuwe vleugel met Studios bijgekomen en de Patio is mooier dan ooit. Ook staat er een originele, gerestaureerde kapel, compleet met gebrandschilderde ramen. 1092 AA Amsterdam. 31 20 8502400.
aeg wasmachine
Flexplekken in Amsterdam Flexibele werkruimte.
Wij vonden de volgende lijst met aanbieders van flexplekken in Amsterdam. Amsterdam Coworking: Hier kun je flexplekken huren aan de Keizersgracht, middenin het centrum dus. Naast het huren van virtuele kantoorruimte kun je er onder meer terecht voor een zakelijk 020-telefoonnummer. Huren kan al per uur, maar je bent tenzij je alleen vergaderruimte huurt wel altijd gebonden aan een abonnement.
slotenmaker amersfoort
Originele vergaderlocatie in Amsterdam nodig?
Teleportboulevard 110, Amsterdam. In dit Tauro business center, vlakbij Station Sloterdijk kunt u vergaderruimte huren van 2 tot 250 deelnemers. Van spreek en vergaderruimtes tot netwerkbijeenkomsten gericht op grotere groepen. Alle ruimten zijn smaakvol ingericht en voorzien van de modernste communicatiemiddelen.
parkeren aanmelden
Vergaderlocatie Amsterdam: Betaalbaar vergaderen Spa Sport Hotel ZUIVER.
Ook zijn onze tennishallen overdag beschikbaar voor bijvoorbeeld grotere evenementen. Welke vergaderruimte u ook kiest, alle meetings kunnen onder meer gecombineerd worden met sportactiviteiten voor teambuilding en complete vergaderarrangementen inclusief hotelverblijf, ontbijt, lunch en diner. Tevens is het mogelijk om een bijeenkomst op maat samen te stellen in overleg met onze event manager. Max 6 pers. Vergaderzaal Puur max. Vergaderzaal Puur Zen. Vergaderzaal Kracht Vergaderzaal Fit max. Vergaderzaal Kracht Fit. Bekijk hier de plattegrond. Vraag vrijblijvend een offerte op. We wijzen je op ons Privacy Policy. Veelgestelde vragen omtrent onze vergaderlocatie. Kan je makkelijk parkeren bij de vergaderfaciliteiten van Spa Sport Hotel Zuiver? Parkeren kan op de gemeente parkeerplaats bij de Bosbaan, de eerste drie uur zijn gratis. Voor ons privé parkeerterrein zijn dagkaarten te koop voor 10, per uur 210, en is het eerste kwartier voor kiss ride gratis. Welk openbaar vervoer is beschikbaar? Lijnen 347 en 357 halte van Nijenrodeweg of VU Medisch Centrum. Lijn 5: halte A.J. Lijn 16: Halte Amstelveenseweg. Lijn 50: halte Amstelveenseweg. Lijn 51: halte A.J. Kan je bij Zuiver fietsen huren?
pathé arnhem arnhem
Vergaderen In Amsterdam Koetshuissloten.nl.
Met de trap naar boven kom je op de lichte vergaderruimte. Het Koetshuis in Amsterdam biedt plaats aan maximaal 13 personen. De vergaderruimtes zijn voorzien van wifi, beamer en projectiescherm, twee flipcharts en twee espresso/cappuccino-machines. De grote tafels in de vergaderruimte boven kunnen uit elkaar worden geschoven bij kleinere groepen en uiteraard kan de keuken beneden ook als vergaderruimte of overlegruimte dienst doen.
raamfolie laten aanbrengen
Meet Berlage Sfeervolle vergaderruimtes en werkplekken in Amsterdam centrum.
Hier online, maar ook in levenden lijve bij ons in de Beurs van Berlage. Meet Berlage is een bruisende, laagdrempelige en sfeervolle plek waar je op flexibele wijze kan werken en vergaderen, en dát in het hart van historisch Amsterdam!
website vindbaar maken via google
Tribes provides inspiring workplaces.
Bekijk onze vacatures voor Tribal Chiefs, Sales Chiefs en Hostesses in onze vestigingen! FLEXIBLE CARSHARING MET MOBEAZY! Tribes members van Amsterdam Raamplein kunnen gebruik maken van twee deelautos, en binnenkort komen er ook e-scooters en e-bikes. Meet our Members: Laura Farha.
riool ontstoppen

Contacteer ons

vergaderruimte huren amsterdam
vergaderruimte huren amersfoort
vergaderruimte huren groningen
vergaderruimte huren
vergaderruimte huren prijzen
leur
hotel etten leur