Meer resultaten voor de griek etten leur

de griek etten leur
Zorba de Griek te Etten-Leur Grieks restaurant Zorba de Griek te Etten-Leur.
Plattegrond Etten-Leur: Waar ligt Restaurant Zorba de Griek? De interactieve kaart. Zorba de Griek te Etten-Leur. Lees de boordelingen reviews over Zorba de Griek te Etten-Leur. Algemene indruk: 8 Keuken: 9 Bediening: 8 Kindvriendelijk: 9 Prijzen: 9 Parking: 7 Sfeer: 9.
koelkast
De beste Griekse restaurants in Etten-Leur TripAdvisor.
Hotels in de buurt van Menmoerhoeve. Hotels in de buurt van Van Gogh Kerk. Hotels in de buurt van Moeierboom. Hotels in de buurt van Het Oderkerkpark. Hotels in de buurt van Evenaar. Hotels in de buurt van Mozaïek kunstwerk.
bing
Pita Gyros El Greco 2 Etten-Leur Grieks, Gyros Thuisbezorgd.nl.
3 stuks gehakt en gyros. 5 lamskoteletten en gyros. 1 hele varkenshaas met gyros en pepersaus. Schotels uit de oven. Alle schotels worden geserveerd met tzatziki, friet, koolsalade en losse pita. Aardappelen, aubergine, courgettes, gehakt en bechamelsaus. Sjalotjes met lamsbout.
Millers
Grieks Restaurant Orestis in Etten-Leur.
de sfeer die u kunt proeven. als u bij ons wilt werken. hoe u ons kunt bereiken. Vergeet Moederdag niet! Is al aanstaande zondag. EN 20 21 mei Pinksteren geopend, maar LET OP 22 mei dinsdag gesloten! 15 juni LIVE muziek!
Griekse restaurants in Etten-Leur Eet.nu.
35 positieve stemmen 11 negatieve stemmen. Bewaren in lijst Sluiten. Lijst toevoegen Sluiten. Bisschopsmolenstraat 161 Etten-Leur. 0 positieve stemmen 2 negatieve stemmen. Bewaren in lijst Sluiten. Lijst toevoegen Sluiten. Zoek hier opnieuw. Plaatsen met restaurants in de buurt van Etten-Leur.
Orestis in Etten-Leur Eet.nu.
op 10 juli 2008. We hebben hier erg lekker gegeten lekker vers mooie portie's, de bediening is een voorbeeld voor hoe het in de horeca altijd zou moeten zijn erg spontane dochterhier gaan we zeker terug komenen, voor diegene die het echt niet kunnen laten!
Menu Grieks Restaurant Orestis in Etten-Leur.
Klik links in het menu op het soort gerecht en klik op de pagina op het teken rechtsboven de tabel of de titel van het soort gerecht, en deze wordt uitgevouwen. Zo kunt u per soort gerecht alles rustig bekijken.
Pita Gyros El Greco 2 heerlijke authentieke Griekse gerechten Grieks, Gyros bestellen.
1650, Psaronefri 1 hele varkenshaas met gyros en pepersaus. Schotels Uit De Oven. Alle Schotels Worden Geserveerd Met Tzatziki, Friet, Koolsalade En Losse Pita. 1450, Mousaka Aardappelen, aubergine, courgettes, gehakt en bechamelsaus. 1495, Stifado Sjalotjes met lamsbout. 1595, Solomos 1 gegrilde zalmfilet.
Grieks afhalen Etten-Leur Proef de sfeer bij Mythos.
Bij binnenkomst merkt u direct dat Mythos niet het doorsnee Grieks restaurant is. Via de Smitse betreedt u de Griekse sferen. De fraaie Fresco beeldt alle 12 Goden uit die figureren in de Griekse Mythologie. Het is de volkomen onverwachte combinatie van Brabantse gezelligheid en Griekse sfeer die Mythos uniek maakt.

Contacteer ons

goedkoop hotel etten leur
etten leur centrum
de griek etten leur
trivium hotel etten leur zoover
heaven etten leur
goesting etten leur
markt etten leur
de goesting etten leur