Zoeken naar hotel het witte paard etten leur

hotel het witte paard etten leur
Hotel Het Witte Paard Weekendjeweg.nl.
Hotel Het Witte Paard is een gezellig familiehotel en ligt in het centrum van Etten-Leur, in de provincie Noord-Brabant. Het knusse hotel is gevestigd in een monumentaal pand en beschikt over een eigen restaurant waar de chef-kok zijn gerechten met regionale ingrediënten bereidt.
autorijschool etten leur
Menukaart van restaurant Het Witte Paard Heerlijk gourmand menu.
Zijn vrouw Resi is dolblij dat hij nog leeft en stelt hem het ultimatum niet meer vliegen anders zal ze van hem scheiden. Hij kiest voor haar en samen geven ze een nieuwe invulling aan Het Witte Paard als café: De Huiskamer van Etten-Leur.
douchecabine
Hotel Het Witte Paard, Etten-Leur trivago.nl. trivago. trivago.
Hotel t Witte Paard ligt in het centrum van Etten-Leur, de gezellige markt en het winkelcentrum bevinden zich op loop afstand. Vanaf ons terras kijk je naar de Van Gogh Kerk. Etten-Leur biedt tal van mogelijkheden om heerlijk te fietsen en te wandelen in onze natuurrijke omgeving.
elektrisch hoogte verstelbaar bureau
Homepagina Witte Paard.
Kamers zijn netjes. De bar in het hotel is uiterst gezellig. Oude Bredaseweg 15. 4872 AB Etten-Leur. 31076 303 1301. Martinus Kockx kocht een spie grond voor 68 gulden aan de Oude Bredaseweg., aan de Napoleonsroute en bouwde er een herberg op met paardenstal. Deze afspanning kreeg de naam Non Plus Ultra., wat betekent tot hier en niet verder. Daarna wordt in 1956 Ad Martens de eigenaar. Hij doopt het pand om tot Het Witte Paard.,
Canada
Hotel Het Witte Paard Nederland Etten-Leur Booking.com.
Betaalwijzen bij accommodatie. Hotel Het Witte Paard behoudt zich het recht voor om tijdelijk een bedrag vast te houden op uw creditcard. Hotel Het Witte Paard behoudt zich het recht voor om tijdelijk een bedrag vast te houden op uw creditcard.
slotenmaker oldenzaal
Hotel Het Witte Paard Etten-Leur, Nederland foto's, reviews en prijsvergelijking TripAdvisor.
hotel met een sterren restaurant. Bij aankomst een probleem met de kamer waterlek Dus geen kamer vrij, verantwoordelijke heeft een ander hotel gezocht in de omgeving was een hotel met 3 sterren, geen extra betaling moeten doen Tweede dag alles in orde Het restaurant in het witte paard.
Hotel Het Witte Paard Overnachten in hartje Etten-Leur.
Etten was het dorp waar Vincent van Gogh zich voor het eerst in 1881 liet registreren als kunstschilder. Vincent van Goghs periode in Etten valt te beschouwen als een fase waarin Vincent het zaad van zijn latere kunstenaarschap zaait. Dit verhaal is boeiend en kleurrijk vormgegeven in en rond de Van Gogh Kerk in Etten-Leur. In ons eigen restaurant streeft ons team ernaar om een Bib Gourmand notering te behalen in de Michelin gids. Op de menukaart vind je eerlijke producten passend bij het desbetreffende seizoen. In ons hotel zit ook een gezellig café. Ook wel de huiskamer van Etten-leur genoemd. Kom hier heerlijk genieten van een goed glas wijn of een heerlijk biertje aan onze ronde hoefijzer bar. Natuurlijk kun je ook lekker plaatsnemen naast onze openhaard om wat knusser samen te genieten. Het Witte Paard heeft een indrukwekkende inpandige wijnwinkel.
Hotel Het Witte Paard in Etten-Leur Nederland Reviewcijfer: 7.2 Zoover.
Benieuwd naar de prijzen? We hebben een aantal aanbieders voor Het Witte Paard voor je op een rij gezet.: Harry, 7-10-2017 Rapporteren. Alles was primahet, ontbijtde, kamerhet, personeelde, liggingkortom, voor ons het ideale hotel.Door de ligging plenty mogelijkheden voor een start voor dagtripjes. Gereisd met partner in september 2017. Gwendolyn Rammeloo, 29-7-2017 Rapporteren. Hotel met heerlijk Restaurant in het centrum van Etten Leur.
KiyOh Widget.
Ik boek nooit meer rechtstreeks een hotelkamer. Heldere site, goede aanbiedingen. Ik boek nooit meer rechtstreeks een hotelkamer. Heldere site, goede aanbiedingen. Ik boek nooit meer rechtstreeks een hotelkamer. Heldere site, goede aanbiedingen. Ik boek nooit m. Danielle 29/04/2018 meer.

Contacteer ons

mei's wok etten leur
omgeving etten leur
bezienswaardigheden omgeving etten leur
chinees etten leur station
goedkoop eten etten leur
etten leur
vincents etten leur
toscana etten leur
hotel het witte paard etten leur
eten bestellen etten leur
overnachten etten leur