Meer resultaten voor high tea etten leur

high tea etten leur
De Hoge Hoet Etten-Leur.
Die bescherming hebben we nu niet meer nodig maar de prachtige, historische panden en pittoreske binnenplaatsen maken Het regiment tot de parel van de Bisschopsmolenstraat en omstreken. Wij houden van Etten-Leur, u toch ook? DE HOGE HOET. Maandag Gesloten Vrijdag 10.00 21.00. Dinsdag 10.00 17.30 Zaterdag 10.00 17.00. Woensdag 10.00 17.30 Zondag gesloten. Donderdag 10.00 17.30 Koopzondag 12.00 17.00. 4876 AP Etten Leur.
Millers
High tea bij het Havenhuis Havenhuis.
Tijdens de High Tea krijgt u onbeperkt thee thee zakjes en losse thee. High Tea DELUXE voor 2400, p.p hierbij ontvangt u een glas vers geperste jus d'orange' of een glas prosecco. High tea inclusief huis aperitief voor 2150, p.p.
teamdag samenwerken
High tea restaurants in Etten-Leur IENS.
Helaas hebben wij geen zoekresultaten kunnen vinden. Toon alle restaurants. Je kunt niet op een tijdstip in het verleden reserveren. Wijzig het tijdstip van je zoekopdracht. Restaurant in Etten-Leur /. High tea restaurants in Etten-Leur. High tea restaurants in Etten-Leur.
bosch wasmachine
Eetkavee de Belhamel High Tea /title. Moeierboom Eetkavee de Belhamel Eten in Etten-Leur. Home. Lunch. Diner. Dagschotels. Tijden. Contact. high tea. facebook. Even binnen kijken? High Tea. Gezellig e
Restaurants in Etten-Leur met high-tea Eet.nu.
Waar heb je zin in? Restaurants in Etten-Leur met high-tea. Alle Restaurants in Etten-Leur met high-tea. Uit eten in Etten-Leur? Je vindt het op Eet.nu! Bent u een restaurateur en wilt u op deze pagina vermeld worden of uw restaurantgegevens wijzigen?
Lunchcafé Zus Zo High-tea.
Bij Lunchcafé Zus en Zo kunt u genieten van een heerlijke middag bijkletsen, terwijl u geniet van een luxe High Tea voor slechts 1795, per persoon. Onze High Tea wordt geserveerd in 3 gangen. U start met een huisgemaakte soep, vervolgens krijgt u een etagère vol met kleine hartige gerechtjes waaronder onze bekende Sandwich Zus.
Lunchcafé Zus Zo Welkom.
De inrichting is een mix van een klassiek bruin en een trendy paars decor, dus voor een breed publiek toegankelijk. Bij ons kunt u terecht voor koffie met een lekkernij, voor een uitgebreide lunch, een gezellige High-Tea, een borrel op ons sfeervolle terras, een 3-gangen diner op vrijdagavond en feesten of partijen.
HighTeaWereld 12 locaties gevonden in Etten-Leur.
Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van high tea? Meldt u zich dan nu aan voor de nieuwsbrief van High Tea Wereld! VOLG ONS OP FACEBOOK. High Tea Wereld op Facebook. 2016 High Tea Wereld.
Ogenblikske Lunchroom in het centrum van Etten-Leur.
Samen met vriendinnen lekker een middagje samen zijn onder het genot van allerlei heerlijkheden. Het kan bij onze High Tea. Bekijk hier het overzicht van het nieuws en mis niets van t Ogenblikske. Een receptie, high tea of gewoon een gezellige lunch organiseren?

Contacteer ons

trivium etten leur
high tea etten leur
tapas eten etten leur
etten leur hotel
eetcafe etten leur
wok etten leur
indonesisch eten etten leur
chinees markt etten leur
meis wok etten leur
fletcher etten leur
grieks eten etten leur