Meer resultaten voor high tea etten leur

high tea etten leur
Lekker op Wielen Beste Catering van Etten-Leur.
Of als cadeau aan een zakenrelatie? Iedereen erbij die je lief hebt en in de ambiance van je eigen huis of bedrijf. Lekker op Wielen maakt een heerlijke, homemade High Tea vanaf 4 personen en bezorgd deze bij jou thuis. Deze high tea is inclusief. In deze High Tea zit.:
LED Lamp
Menu Jachthaven De Turfvaart.
In het paviljoen en op ons terras kunt u heerlijk gezellig lunchen en dineren van onze nieuwe! menukaart met uitzicht over de plas en de haven. U kunt bij ons ook terecht voor een uitgebreide High Tea, High Wine en High Beer!
muursticker
Restaurant de Haard Restaurant de Haard.
Restaurant de Haard beschikt over een aparte zaal waar besloten feesten, bruiloften, recepties, kraamborrels, vergaderingen en bedrijfslunches georganiseerd kunnen worden. Met een eigen besloten terras midden in het bos, audiovisuele ondersteuning en eigen toiletten zijn alle voorzieningen aanwezig voor een geslaagde stijlvolle dag.
pret hypothecaire
Fletcher Hotels, Overnachting voor 2 bij Fletcher Hotels: bespaar 56% in Breda via Social Deal.
De prachtige hotels van Fletcher vind je op de mooiste plaatsen van Nederland. Jij overnacht samen met je geliefde of een vriendin in een 3-sterrenhotel van Fletcher naar keuze. Elk Fletcher hotel ligt op loop en fietsafstand van verschillende activiteiten en bezienswaardigheden.
SEO checker
Lunchcafé Zus Zo Welkom.
De inrichting is een mix van een klassiek bruin en een trendy paars decor, dus voor een breed publiek toegankelijk. Bij ons kunt u terecht voor koffie met een lekkernij, voor een uitgebreide lunch, een gezellige High-Tea, een borrel op ons sfeervolle terras, een 3-gangen diner op vrijdagavond en feesten of partijen.
tafelkoelkast
High Tea in Brabant: De 13 Beste Plekken Planjeuitje.
High Tea in Brabant: De 13 Beste Plekken. Home / s-Hertogenbosch, Bergen op Zoom, Blog, Boxtel, Breda, Den Bosch, Etten-Leur, Geldrop, Heusden, Hoogeloon, Noord Brabant, Oirschot, Oisterwijk, Tilburg, Valkenswaard, Waalwijk / High Tea in Brabant: De 13 Beste Plekken. High Tea in Brabant: De 13 Beste Plekken.
boomstamtafel brabant
High tea bij het Havenhuis Havenhuis.
Tijdens de High Tea krijgt u onbeperkt thee thee zakjes en losse thee. High Tea DELUXE voor 2400, p.p hierbij ontvangt u een glas vers geperste jus d'orange' of een glas prosecco. High tea inclusief huis aperitief voor 2150, p.p.
Lunchroom Binnen Winkelcentrum Etten-Leur.
Lunchroom Binnen in Etten-Leur is dé plek voor een verzorgde lunch, high tea of iets lekkers bij de koffie, midden in het Winkelhart van Etten-Leur. Bij Lunchroom Binnen voelt iedereen zich thuis onder het genot van een hapje en een drankje.
Home.
Tweets over blixemeetcafe OR @blixemeetcafe OR blixemwinkel OR @blixemwinkel. BliXem is geopend van maandag t/m zaterdag van 9.00 21.00 uur. Genieten van BliXemse kwaliteit Lekkere lunch BliXemse High Tea en High Wine Borrelen in BliXem Smakelijk dineren BliXembon In goed gezelschap?

Contacteer ons

trivium etten leur
high tea etten leur
tapas eten etten leur
etten leur hotel
eetcafe etten leur
wok etten leur
indonesisch eten etten leur
chinees markt etten leur
meis wok etten leur
fletcher etten leur
grieks eten etten leur