Meer resultaten voor vergaderruimte huren utrecht

vergaderruimte huren utrecht
vergaderruimte utrecht
vergaderruimte utrecht - Catering in Utrecht Gratis Bezorging De Mobiele Kok catering.
En wat een gemak: thuis bezorgd in speciale koelboxen dus je hoeft geen ruimte in je koelkast vrij houden. Lekker vlees en een hele service gerichte en vriendelijke braadmeester. De hoeveelheden waren wel aan de hoge kant. Kim uit Breukelen. Eten werd snel, netjes en op tijd afgeleverd het was ontzettend lekker! Er werd rekening gehouden met de diëetwensen/allergieën en de cateraar was heel flexibel goed bereikbaar. Marlijn uit Utrecht. 426 klanten beoordelen. De Mobiele Kok met een 9.1. Ontvang onze complete brochure met creatieve catering ideeën.
vergaderruimte utrecht
Vergaderruimte huren in Houten Utrecht Theetuin De Antoniahoeve.
Vergaderen en overnachten. Bel direct Vergaderruimte huren in Houten Utrecht. Wilt u een vergaderruimte huren in Houten provincie Utrecht voor uw congres, meeting, brainstormsessie of andere zakelijke bijeenkomst? Op de Antoniahoeve bent u als groep exclusief op de locatie aanwezig. meer
congres utrecht
Goedkope vergaderruimte Vergaderlocatie Utrecht 030.
Reserveren gaat eenvoudig en snel via de website van deze goedkope vergaderlocatie Utrecht. Je vult in op welke datum je wilt vergaderen en met hoeveel personen en wij nemen contact met je op om je wensen te bespreken. Wil je er zeker van zijn dat jullie eerstvolgende vergadering een succes wordt? Reserveer dan vandaag nog deze ideale goedkope vergaderruimte! WAAROM VERGADERLOCATIE UTRECHT 030? Vlakbij Centraal Utrecht. 24/7 Verhuur mogelijk. Faciliteiten prijs inbegrepen. Catering tijdens de vergadering? Niet op een lege maag Reacties uitgeschakeld voor Catering tijdens de vergadering? Niet op een lege maag. Vergaderen met alles erop en eraan Reacties uitgeschakeld voor Vergaderen met alles erop en eraan. Soorten vergaderingen Reacties uitgeschakeld voor Soorten vergaderingen. Wat is papierloos vergaderen?
bruiloft utrecht
Bijzondere vergaderlocaties in Utrecht Inspiratie op Locatie.
2 130 personen. Toevoegen aan selectie. Moderne Toplocatie met Dynamische Ligging. 4 / 5 1. 2 50 personen. Toevoegen aan selectie. 4 / 5 5. 2 25 personen. Toevoegen aan selectie. Vergaderen tussen Professionals. 0 / 5 0. 2 500 personen. Toevoegen aan selectie. Galerie in Centrum Utrechtse Binnenstad. 3.5 / 5 4. 2 75 personen. Toevoegen aan selectie. Moderne Vergaderruimte in Omgebouwde Zandtrechters. 4 / 5 3. 2 25 personen. Toevoegen aan selectie. 5 / 5 2. 1 70 personen. Toevoegen aan selectie. Aan de Oudegracht. 0 / 5 0. 2 120 personen. Toevoegen aan selectie. Verrassende Meetingsruimtes op Creatieve Plek. 4.5 / 5 6. 2 50 personen. Toevoegen aan selectie. 3.5 / 5 3. 2 250 personen. Toevoegen aan selectie. Authentiek en Monumentaal Pand aan de Gracht. 4.5 / 5 2. 4 130 personen. Toevoegen aan selectie. Kleurrijke Inspiratie in Utrecht. 5 / 5 3. 2 65 personen. Toevoegen aan selectie. De mooiste locaties in de omgeving van Utrecht. Groen Gelegen Boshuis nabij Utrecht. 4.5 / 5 4. 2 80 personen. Toevoegen aan selectie. 5 / 5 2. 1 70 personen. Toevoegen aan selectie. Unieke Mobiele VIP-locatie voor in Binnen én Buitenland.
vergaderruimte schiphol
Vergaderzaal in Utrecht TCK Oudegracht.
Sfeervolle vergad e rruimte. Midden in het centrum van Utrecht bij de karakteristieke Oudegracht kun je bij ons een vergaderruimte huren. Ook biedt ons café en restaurant plaats om rustig te vergaderen of een zakelijke lunch of bespreking te houden.
vergaderlocatie
Vergaderen Griftpark 1.
Een vergadering bij Griftpark1 betekent vergaderen in een natuurrijke omgeving met uitzicht over de vijver en skyline van Utrecht. Vergaderingen op maat bij Griftpark1. Vergaderingen tot 30, 50 of 100 personen.; Vergaderen per dag, ochtend of middag.; Verhuur van allerlei audiovisuele middelen. Uw ideale vergaderruimte huren. Boven ons restaurant hebben wij een hele verdieping beschikbaar waar u in alle rust kunt vergaderen tot 100 personen. De vergaderruimte is op te delen in twee kleinere vergaderzalen voor gezelschappen tot 30 en 50 personen. We inventariseren de gewenste vergaderopstelling en de nodige audiovisuele middelen. Ons personeel staat zowel voor, tijdens als na de vergadering tot uw beschikking. Geef aan hoe u het wilt hebben en wij zorgen dat alles netjes voor u klaar staat. Met uitzicht over de vijver of Domtoren. Vergaderopstelling; theater, klas of carré.; Van belegde broodjes tot brunchbuffer. Begane grond Zaal met uitzicht op de vijver Zaal met uitzicht op de Dom Hele verdieping Hele verdieping met dakterras al dan niet overdekt. Prijzen vergaderzaal huren.
zaalverhuur utrecht
Vergaderzaal huren in Utrecht? NBC Congrescentrum Nieuwegein.
Vergaderzaal huren in Utrecht. Wil je een vergaderzaal huren in Utrecht, maar wil je niet dat jouw gasten dwars door de stad moeten rijden? Dan is het NBC Congrescentrum in Nieuwegein de centraal gelegen locatie voor jouw vergadering. Onze vergaderzalen liggen vlakbij diverse snelwegen A2, A12 en A27 en het OV.
zaalverhuur
Vergaderzaal Muntgebouw Utrecht.
Voor elke gelegenheid een passende zaal in dit Rijksmonument in hartje Utrecht. Uw VERGADERing IN MUNTGEBOUW UTRECHT. Wat de aard, de vorm en het doel van uw vergadering ook mag zijn, de ruimtes van het Muntgebouw bieden u oneindige mogelijkheden. Al onze zalen beschikken over genoeg daglicht, moderne comfort en geavanceerde techniek. Door de vele vleugels en ruime gangen kunt u uw vergadering of bijeenkomst in alle rust laten plaatsvinden. Elke ruimte kent een eigen sfeer en ons team geeft u dan ook graag advies om de faciliteiten die u zoekt ook zo goed mogelijk in te vullen. Hieronder een overzicht van onze zes meest gebruikte vergaderruimtes. Neem bij vragen of advies gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder! DAAROM HET MUNTGEBOUW. Uw vergadering op een bijzondere plek. Met 27 ruimtes is er voor elke gelegenheid een passende zaal. Finalist Nationale Meeting Award 2018. De Beurs is een kleine en klassieke vergaderruimte met een hoog plafond, veel daglicht en uitzicht op het Merwedekanaal.
webdesign inspiration
Vergaderruimte huren? HNK Utrecht CS Vergaderen. Vergaderruimte huren? HNK Utrecht CS Vergaderen.
Word Business member. Word Corporate member. Klanten aan het woord. Blijf op de hoogte. Volg ons op social media. Utrecht CS Vergaderen. Home / Ontdek hier al onze locaties / Een kantoorruimte huren in een stad vol historie / Utrecht CS Vergaderen. Vergaderruimte huren in HNK Utrecht Centraal Station.
dymo omega lettertang
Vergaderruimte huren in Houten Utrecht Theetuin De Antoniahoeve.
Vergaderen en overnachten. Bel direct Vergaderruimte huren in Houten Utrecht. Wilt u een vergaderruimte huren in Houten provincie Utrecht voor uw congres, meeting, brainstormsessie of andere zakelijke bijeenkomst? Op de Antoniahoeve bent u als groep exclusief op de locatie aanwezig.
vergaderruimte schiphol

Contacteer ons

de zaak etten leur restaurant
restaurant etten leur haven
restaurant de belhamel etten leur
restaurant etten leur belhamel
restaurant de burgemeester etten leur
restaurant in leur
restaurant de leurse hof leur
vergaderruimte huren rotterdam
vergaderruimte huren utrecht