Resultaten voor vergaderruimte huren etten-leur

vergaderruimte huren etten-leur
Vergaderruimte in Breda huren?
VAN VERGADERRUIMTE TOT RECEPTIE. Gelegen in het centrum van Breda, een menukaart op maat, een gezellige sfeer en vijf multifunctionele salons en vergaderruimtes met een capaciteit tot 80 personen, vormen de perfecte locatie voor uw zakelijke evenementen en recepties in Breda. Hotel Merlinde is een viersterren hotel en is gevestigd in een historis. Bekijk details van Hotel Merlinde. Fletcher Hotel-Restaurant Trivium. Trivium 72, Etten-Leur.
partytent
Ruimtes De Linde Etten-LeurDe Linde Etten-Leur.
Diplomas biologisch tuinieren Beugelclub t Palet, het gaat erom spannen! Beugelclub t Palet, spannende laatste speeldag! wandelvereniging De Losse Feeter nieuwe bewoner van de Linde. A A A. Vacatures bij De Linde. Ontmoetingscentrum de Linde Wipakker 16 4872 XH Etten-Leur T.
muursticker
Overzicht van zaalverhuurders in Etten-Leur, Rucphen en Zundert zaalverhuur-info.nl.
Kaart weergeven Overzicht van zaalverhuurders in Etten-Leur, Rucphen en Zundert. H3Works is een sociale werkgemeenschap waar mensen met en zonder een afstand tot de arbeidsmarkt met en voor elkaar werken, zodat iedereen op zijn eigen manier een plek. Nieuwe Nobelaer Etten-Leur.
macbook pro
Zaalverhuur Etten Leur Voor iedere gelegenheid.
Voor zaalverhuur in Etten Leur vindt u bij ons vele geschikte locaties. Wij hebben de mooiste en beste locaties in Etten Leur gevonden voor een vergadering, congres, huwelijk en bedrijfsfeest. Van een herenhuis tot een kerk en van een industrile locatie tot een monumentaal pand.
beobank
Zaaltje te huur in Noord-Brabant Gouden Leeuw Terheijden.
Na afloop komt u thuis in een schoon huis beladen met cadeaus en enveloppen. Onze zalen zijn ook te huur voor grote feesten en zakelijke bijeenkomsten tot 250 personen. Het huren van een zaal kan gecombineerd worden met een lunch, borrel of diner.
miele wasmachine aanbieding
Vergaderen Trouwen Overnachten Conferentiecentrum Hotel Bovendonk, Noord-Brabant.
Er is een ruim voldoende parkeergelegenheid tot 150 auto's. Ook met het OV is Bovendonk goed bereikbaar. Vanaf de NS-stations Oudenbosch en Etten-Leur vertrekt ieder half uur een bus naar Hoeven die op 3 minuten van Conferentiecentrum Hotel Bovendonk stopt.
donatie
verhuur tarieven Praktijk nieuwe tijd Etten-leur.
Het vaste boekingstarief geldt wanneer je minimaal 10 maal per 26 weken onze ruimte wilt huren op dezelfde dagen. De genoemde prijzen zijn inclusief standaard muziekinstallatie, projectiescherm, laptop afstandsbediening en gewenste zaalopstelling. Tevens promoten wij vanzelfsprekend uw activiteit met vermelding in onze agenda en op onze Facebookpagina.
Dynamische werkplek Ringmus.
Ringmus is een representatief kantoorgebouw met dynamische werkplekken, gelegen op een, zowel met auto als OV, uitstekend te bereiken locatie met eigen parkeervoorziening in Etten-Leur. Het gebouw is ingericht om aan de behoeften van verschillende soorten ondernemingen te voldoen. U kunt al een kantoorruimte huren vanaf 19 m2 tot aan een volledige verdieping. Wanneer uw onderneming groeit kunt u uitbreiden binnen het gebouw. Flexibele ondernemingen kunnen ook bij Ringmus terecht. Het is mogelijk om alleen een vestigingsadres met een postvak flexibel gebruik van een vergaderruimte af te nemen.
Feestlocaties Breda Noord-Brabant Locaties.nl.
Musea en Galerien. Strandtent of paviljoen. Locaties op provincie. Vergaderlocaties in Utrecht. Vergaderruimte in Amsterdam. Vergaderen in Den Haag. Vergaderzalen in Breda. Vergadercentra in Nederland. Beurslocaties in Nederland. Hotels in Nederland. Partyschepen, Boten en Rederijen. Concertlocaties in Nederland. Vergaderlocatie huren in Rotterdam.

Contacteer ons

lunchroom etten leur
openingstijden centrum etten leur
etten leur markt
etten leur centrum openingstijden
cafe de zaak etten leur
ontbijt etten leur
hotel den bosch etten leur
brunch etten leur